Jäsentallit

Yhdistyksemme jäsentallit voivat tarjota jäsentemme käyttöön Traikkuparkkia, Ratsuparkkia ja maasto-opaspalveluita. Jäsenistömme kasvaessa myös tämä lista täydentyy 🙂

TalliSijaintiPalvelut
Chevalinn-talli
Jäniksenlinna,
Tuusula
Traikkuparkki
Ratsuparkki
Maasto-opas
Lähderannan talliTuusula-

Chevalinn-talli

Jäsentallit: ilmakuva Chevalinn-tallista

Haluatko tutustua Tuusulan Jäniksenlinnan maastoihin, vaikka et asu ihan lähellä? Olet tervetullut hevosesi kanssa Chevalinnille tutustumaan alueen maastoihin.

Voit kiipeillä ratsusi kanssa hiekkarinteillä, kahlata vesialueen halki, nautiskella metsäpolkujen rauhasta ja halutessasi mennä myös vähän reippaampia ravi- ja laukkapätkiä! Tallin maastoreittivalikoimasta löytyy sekä helppoja, kaikille hevosille sopivia 1,5 h maastoja että vaativampia, esimerkiksi kivikkoisia kalliopolkuja tai jyrkkiä mäkiä sisältäviä kiipeilyreittejä.

Chevalinn-talli tarjoaa maksuttoman traikkuparkin ja edullisen ratsuparkin yöpymistä varten. Traikkuparkki sijaitsee noin 3 kilometrin päässä yhdistykselle vuokratusta hevosten uimapaikasta, mikäli haluat käydä pulahtamassa hevosesi kanssa viileässä vedessä hellepäivänä.

Maastoa vetämään on mahdollista saada vapaaehtoisena toimiva maasto-opas. Varmistathan mahdollisuuden vierailuun hyvissä ajoin etukäteen ottamalla yhteyttä tallinpitäjään ja maasto-oppaaseen.

Tallinpitäjä ja yhteyshenkilö:
Mari Jokelainen, puh: 050 309 7521
(mieluiten WhatsApp tai tekstiviesti)

Maasto-opaspalvelut:
Merene Hovilainen, puh. 050 57 55 779

Tallin omat sivut ajo-ohjeineen:
chevalinn.fi


Haluatko tallisi mukaan listalle? Ota yhteyttä meihin!
Lähetä sähköpostia

Blogikirjoitukset

Seuraa meitä somessa