Liity jäseneksi

Liity jäseneksi Keski-Uudenmaan Maastoratsastajiin! Voit nyt valita liitytkö joukkoomme SRL-seurajäsenenä vai pelkästään yhdistyksemme jäsenenä. Jäsenlajista riippumatta pääset nauttimaan mm. Traikkuparkista, Ratsuparkista, Maasto-opaspalveluista, parhaillaan rakentuvasta sähköisestä reittikartastosta ja muista mahtavista jäseneduista. SRL-seurajäsenenä käytössäsi ovat lisäksi kaikki Suomen Ratsastajainliiton jäsenedut.

liity jäseneksi | HINNASTO 2023

Jäsenyyden tyyppiHinta / vuosi
SRL:n seurajäsen- SRL Seniori: 81 €
- SRL Juniori 74 €
- SRL Perhejäsen Seniori: 53 €
- SRL Perhejäsen Juniori: 49,5 €
Yhdistyksen henkilöjäsen25 €
Yhdistyksen tallijäsen20 €/ hevospaikka
Yhdistyksen tukijäsen100 €

Tukijäsen osallistuu vain yhdistyksemme tukemiseen ilman täysivaltaista jäsenyyttä. Jos haluat liittyä myös jäseneksi, maksa ensin normaali jäsenmaksu ja liity erikseen kannatusjäseneksi.

Liity SRL:n seurajäseneksi Keski-Uudenmaan Maastoratsastajat ry:hyn - kaksi ratsukkoa maastossa

Liity SRL-SEURAjäseneksi

Olemme yhdistyksen lisäksi myös SRL-seura. Olemme uskoneet alusta asti siihen, että yhteistyö on voimaa: yhdistyksen voima on suurempi kuin yksittäinen ratsukon, ja lajiliittoon kuuluva seura on yksittäistä yhdistystä vahvempi.

SRL:n jäsenenä pääset nauttimaan oman yhdistyksemme etujen lisäksi myös kaikista Suomen Ratsastajainliiton jäseneduista, kuten tapaturmavakuutuksesta, Hippos-lehdestä ja alennuksista mm. erilaisiin hevostapahtumiin sekä monista muista eduista.

Tutustu jäsenetuihin:

Liity SRL-seurajäseneksi

Liity yhdistyksen kannatusjäseneksi Keski-Uudenmaan Maastoratsastajat ry:hyn - maastoratsastusta talvimaisemissa

Liity yhdistySjäseneksi

Eikö SRL-seurajäsenyys kiinnosta? Ei hätää, voit liittyä pelkästään yhdistyksemme Keski-Uudenmaan Maastoratsastajat ry:n jäseneksi. Käytössäsi on kaikki yhdistyksemme edut, mutta ei SRL:n etuja. Liity yhdistysjäseneksi oman jäsenlomakkeemme kautta, ei SRL:n sivuilla.

Liittymislomakkeen täytettyäsi saat saman tien ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen kuittauksen liittymisestä sekä jäsenmaksulaskun (tarkistathan sähköpostisi Tarjoukset, Muut tms. välilehdet). Jäsenyytesi astuu voimaan, kun lasku on maksettu.

Tutustu jäsenetuihimme tarkemmin Jäsenedut-sivulla!

Liity yhdistysjäseneksi

Blogikirjoitukset

Seuraa meitä somessa