Yhdistyksen tarkoitus

Perustimme Keski-Uudenmaan Maastoratsastajat ry:n huhtikuussa 2021, koska haluamme yhdistää paitsi alueemme maastoreitit, myös samanhenkiset ratsastajat – sekä muut maastoratsastukseen liittyvät tahot. Kotipaikkamme on Tuusula, mutta toimimme koko Keski-Uudenmaan alueella.

Yhdistyksen tarkoitus on edistää ja kehittää maastoratsastusharrastusta ja mahdollisuuksia turvalliseen ja luvalliseen maastoratsastukseen.

Pyrkimyksenämme on luoda ja ylläpitää hyviä suhteita maastoratsastusharrastajien ja harrastukseen liittyvien sidosryhmien välillä ja edesauttaa toiminnallamme yleisön myönteistä suhtautumista hevosiin osana yhteiskuntaa.

Kenelle yhdistys on tarkoitettu?

Toivomme yhdistykseemme mukaan innokkaita maastoratsastajia ja sellaiseksi haluavia, toiminta-alueemme talliyrittäjiä, jotka haluavat tarjota asiakkailleen hyviä mahdollisuuksia maastoratsastukseen sekä kaikkia muita tahoja jotka haluavat tukea toimintaamme.

Yhdistyksen tarkoitus on edistää ja kehittää maastoratsastusharrastusta ja mahdollisuuksia turvalliseen ja luvalliseen maastoratsastukseen.

Mitä haluamme tehdä?

  • Tavoitteemme on kerätä samalle kartalle alueemme eri tallien jo olemassa olevat maastoreitit, löytää ratkaisut niiden yhdistämiseen, käydä läpi mahdolliset ongelmakohdat ja tarvittaessa hankkia lupia maanomistajilta. Lisäksi siivoamme, raivaamme tai rakennamme vaikkapa ojanylityspaikkoja. Lopulta tietysti nautimme valmiista reiteistä ratsain! 🙂
  • Projektista syntyy Keski-Uudenmaan Maastoratsastajat ry:n jäsenistön käyttöön kattava, sähköinen reittikartasto. Yhdistyksen jäsenenä pääset hyödyntämään paitsi reittikarttaa, myös muita yhdistyksen jäsenpalveluita, kuten Traikkuparkkia, Ratsuparkkia ja Maasto-opaspalveluita.
  • Haluamme lisäksi tarjota jäsenillemme maastoratsastukseen liittyviä hyödyllisiä neuvoja ja vinkkejä ja opastaa myös muita maastossa liikkujia hevosen kohtaamiseen.
  • Reittikunnostukset hoidamme pääasiassa talkoovoimin, mutta ei hätää – yhdistyksen jäsenyys ei tarkoita jokaviikkoista työleiriä. Talkoisiin, kuten myös muuhun toimintaan, osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Kaikki jäsenedut ovat käytettävissäsi ihan vain jäsenmaksun maksamalla!

Yhdessä tehden saadaan enemmän aikaan ja hauskaakin tuppaa silloin olemaan. Tervetuloa mukaan rakentamaan Keski-Uudenmaalle laajaa, vaihtelevaa, turvallista ja luvallista ratsastusreitistöä!

Liity KUuMaan joukkoon ja täytä liittymislomake tästä!
Liity jäseneksi

Blogikirjoitukset

Seuraa meitä somessa