Hallitus

Yhdistyksen hallitus koostuu innokkaista hevosihmisistä, joille maastoratsastus on tärkeä osa hevosharrastusta. Yhteinen halu kehittää maastoratsastusmahdollisuuksia sai tämän porukan perustamaan Keski-Uudenmaan Maastoratsastajat ry:n.

Yhdistyksen hallitus koostuu innokkaista hevosihmisistä, joille maastoratsastus on tärkeä osa hevosharrastusta. Kuvassa Merene ja Rampe.

Merene Hovilainen, puheenjohtaja

Merene on erittäin aktiivinen maastoilija ja hevosensa Rampen kanssa tuttu näky Tuusulan maastoreiteillä. Tämä ratsukko maastoilee kelillä kuin kelillä ja tykkää pitkistä, monen tunnin maastoreissuista, hevosen kanssa kiipeilystä – ja huomioväreistä 😀 . FWB-ruuna Rampe asuu Chevalinn-tallin pihatossa 7 muun ruunan kanssa. Työpäivänsä Merene viettää graafisen suunnittelun ja markkinoinnin parissa.

Yhdistyksen hallitus koostuu innokkaista hevosihmisistä, joille maastoratsastus on tärkeä osa hevosharrastusta. Kuvassa Mari ja Toivo.

Mari Jokelainen, varapuheenjohtaja

Mari on Chevalinn-tallin omistaja Tuusulasta. Marille on ensiarvoista hevosten lajityypillinen elämä. Tätä toteutetaan osaltaan hevosten päivittäisessä elämässä, kun suurin osa hevosista asustaa laumassa ja pihatoissa, joissa hevonen voi itse valita viettääkö aikaansa sisällä vai ulkona. Hevosten luontaiseen käytökseen kuuluu myös 20 km liikkuminen päivittäin, ja luonnossa ne liikkuvat hyvinkin vaihtelevilla alustoilla ja erilaisissa maisemissa. Tähän on maastoilusta iso apu, kun muuten kesyhevosen elinpiiri on melko pieneen tilaan rajattua.

Piia Laajala, sihteeri

Piia on Pohjanmaalta mutkien kautta Järvenpäähän asettunut ikuinen hevoshullu. Piian connemaraponi Reetu asustelee Chevalinn-tallilla ja he ovat tuttu ratsukko Tuusulan alueen maastoissa. Piia toimii yhdistyksen sihteerinä ja digivastaavana iltaisin ja it-alan työläisenä päivisin.

Hallitus on vain osa yhdistystä, suurin voima on jäsenistössä! Tutustu tarkemmin yhdistyksemme tarkoitukseen
Yhdistyksen tarkoitus

Blogikirjoitukset

Seuraa meitä somessa