Hevosten uimapaikka

Hevosten uimapaikka on hevosten uittamiseen erikseen tehty tekolampi, joka on vuokrattu vain KUuMa:n jäsenien käyttöön. Paikka on heinäkuusta 2022 lähtien maanomistajan toiveen mukaisesti vain yhdistyksemme jäsenten käytössä.

Näin pääset uimapaikalle

Yhdistyksemme on vuokrannut Tuusulassa Santavillantien läheisyydessä olevan hevosten uimapaikan 1.7.2022 alkaen. Liitythän siis joko yhdistyksemme jäseneksi tai SRL-jäseneksi, niin pääset nautiskelemaan hevosesi kanssa vilvoittavasta kylvystä kesäkuumalla. 🙂

Kun olet liittynyt jäseneksi, voit liittyä yhdistyksemme jäsenten omaan Facebook-ryhmään. Sieltä saat haltuusi reittikartan ja kulkuohjeen uimapaikalle.

Jos tulet polskimaan kauempaa, Chevalinn-tallilta löytyy jäsenillemme ilmainen traikkuparkki. Tallilta on vain n. 10 minuutin ratsastus/talutusmatka uimapaikalle. Sovithan traikkuparkkiin tulostasi aina hyvissä ajoissa etukäteen – muitakin parkkivieraita kun saattaa olla samaan aikaan liikkeellä.

Pidä uimapaikka siistinä

Jotta uimapaikka pysyy siistinä ja ranta hyvässä kunnossa, noudata yhteisiä ohjeita:

  • Siivoa mahdolliset lantakasat syrjään. Ranta muuttuu helposti lantavelliksi, jos paikkoja ei siivota, ja sitä kukaan ei tietenkään halua.
  • Tasoita hevosesi mahdollisesti rantaan jättämät syvemmät kuopat.
  • Ota lähtiessäsi mukaan myös omat roskat, jos sellaisia kertyy.

Kesän 2022 aikana rantaa kunnostetaan

Kesän 2022 aikana ajamme uimapaikalle lisää uutta, rantakäyttöön soveltuvaa hiekkaa. Tiedotamme FB-ryhmässämme tarkemmin ajankohdasta ja mahdollisista talkootarpeista, kun aikataulu tarkentuu. 🙂

Hevosten uimapaikka on hevosten uittamiseen erikseen tehty tekolampi.

Tutustu muihin jäsenetuihin tästä!

Jäsenedut

Blogikirjoitukset

Seuraa meitä somessa