Reittikartasto

Tavoitteemme on saada samalle kartalle alueemme eri tallien suosimat maastoreitit, löytää ratkaisut niiden yhdistämiseen, käydä läpi mahdolliset ongelmakohdat ja hankkia tarvittaessa lupia maanomistajilta. Lopputuloksena on Keski-Uudenmaan alueen kattava reittikartasto.

Tietysti myös siivoamme, raivaamme ja rakennamme esimerkiksi ojanylityspaikkoja ja salaojituksia märkiin kohtiin. Pienellä vaivannäöllä ja reippaalla talkoohengellä monet vain kuivilla kesäkeleillä käyttökelpoiset tai vuosia sitten unohdetut reitit saadaan uudelleen ympärivuotiseen käyttöön.

Projektin lopputuloksena syntyy yhdistyksemme jäsenten käyttöön kattava, sähköinen reittikartasto, jonka toteutamme Google My Maps -palvelussa. Linkit reittikarttoihin jaamme vain jäsenillemme Facebook-jäsenryhmässämme.

Jos et ole jo hakenut mukaan, liitythän ryhmän jäseneksi jo tänään! 🙂

Ruskelan alueen reittikartasto on valmistunut ja jaettu jäsenillemme FB-jäsenryhmässämme.

Ruskelan alueen reitit ja uimapaikka

Olemme julkaisseet kesällä 2022 reittikartastomme ensimmäisen kartan, joka kattaa Ruskelan alueen maastoreitit. Kartta on rakennettu Googlen My Mapsilla.

Kartta sisältää reittiohjeen myös yhdistyksellemme vuokratulle hevosten uimapaikalle Chevalinn-tallilta. Traikkuparkkia jäsenemme voivat hyödyntää ilmaiseksi.

Ruskelan alueen talleja, jotka osuvat kartoitettujen reittien varrelle

  • Chevalinn-talli (tarjoaa traikku- ja ratsuparkin, jonne voit parkkeerata trailerin ja varustaa ja purkaa hevosen)
  • Jäniksenlinnan ratsutalli
  • Lähderannan ratsutalli
  • Metsäniityn talli

Näin saat oman reittisi mukaan

Laajennamme mielellämme kartastoa ja omiakin maastoreittejämme Ruskelan alueen ulkopuolelle. Soita tai laita sähköpostia, mikäli haluat, että reittikartasto laajennetaan myös omalle maastoilualueellesi! Piirretään ja kartoitetaan yhdessä luvalliset reitit ja tarkistetaan kunnostamista vaativat paikat.

Tutustu muihin jäsenetuihin tästä!

Jäsenedut

Blogikirjoitukset

Seuraa meitä somessa